Varus-equin  ·   Luxatie de sold  ·   Chirurgie  ·   Scolioza  ·   Neuromotor  ·   Recuperare  
centru specializat
Picior congenital Varus-Equin
Dr. Valentina Contanu
Medic Specialist Ortopedie Pediatrica
Informatii generale
Piciorul stramb varus equin este o deformare congenitala a unuia sau a ambelor picioare, afectand unul din 1000 de nou–nascuti.
Diagnostic si tratament
Obiectivele tratamentului varus-equin constau in corectarea diformitatii piciorului cu mentinerea mobilitatii si a fortei musculare.
Recuperare medicala
Recuperarea medicala joaca un rol major in viata copiilor cu afectiuni ortopedice si mai ales cu afectiuni neurologice, inca din primele zile de viata.
Informatii pentru parinti
Urmariti cu seriozitate si determinare pasii pentru fiecare afectiune in parte, comunicati mereu cu echipa de medici si terapeuti dedicata fiecarui copil.
Ce pasi trebuie urmati in tratamentul corect al unui caz Varus-Equin.
Suntem bucurosi sa va informam ca suntem unii dintre cei trei detinatori din Romania ai acreditarilor internationale pentru tratarea piciorului Varus-Equin. Acest lucru ne permite sa tratam orice caz care ajunge la noi in clinica si deasemenea sa va facem cunoscute procedurile complete care duc la tratarea unui pacient cu picior Varus-Equin. In caz ca procedurile nu au fost cele de mai jos, este posibil ca rezultatele sa nu apara sau sa apara complicatii.
Pasul unu
Alege intotdeauna un medic certificat!
Pasul doi
Aplica strict METODA PONSETI
Pasul trei
Asigura-te ca esti pe drumul cel bun
Pasul patru
Mentinerea corectiei piciorului
Pasul cinci
Felicitari! Copilul merge normal
Copyright © Orto-Clinic 2016  ·  Toate drepturile rezervate  ·  0213 241 419  ·   please enable javascript to view  ·  by yetika.net